Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Οργισμένοι νέοι όμορφα χαμογελούν


Ένα μικρό φωτορεπορτάζ από τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων εργαζόμενων στις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες της συμπρωτεύουσας.

Το χαμόγελό τους τρομάζει με την αποφασιστικότητα και την πίκρα που δείχνει. Ο Άγιος Βασίλης δεν θα έρθει φέτος, καθώς έληξε η σύμβασή του μαζί με τη δική μας. 380 και ένας.... Και αυτή η εικόνα των συζητήσεων και της προετοιμασίας, τόσο όμορφη και δυνατή μες στη συλλογικότητα που σφυρηλατείται.



1 σχόλιο:

Dimitra Spanoudaki είπε...

Φοιτητές και εργαζόμενοι των Πανεπιστημίων θα πρέπει να ενωθούν για να παλέψουν μαζί ενάντια σε όλες αυτές τις πολιτικές που απαξιώνουν το δημόσιο Πανεπιστήμιο και φέρνουν τους εργαζομενους του και τους φοιτητές του σε αδιέξοδο.

Συμβασιούχοι του Αριστοτελείου αλλά και όλων των άλλων πανεπιστημίων μπείτε στις Γενικές Συνελεύσεις των φοιτητών και ζητήστε τους την υποστήριξή τους. Πιέστε τους να κατεβάσουν ψηφίσματα υπέρ σας. Δεν πρέπει να απομονωθείτε ,όπως συνέβει με το τελευταίο φοιτητικό κίνημα που δεν ζήτησε την υποστήριξη των εργαζομένων. Κάντε την αρχή εσείς και δείξτε τον δρόμο του αγώνα και της νίκης!
Αλληλεγγύη στα δίκαια αιτήματα των συμβασιούχων στις πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες όλης της Ελλάδος!