Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Δεν ξεχνούμε

Με ενοχές επανέρχεσαι στη θεματολογία σου. Δεν είναι εύκολο να αφήσεις τα γεγονότα και τις αιτίες της έκρηξης αυτών των ημερών, για κάτι που μοιάζει ως κομμάτι της παθογένειας που βιώνουμε, όπως είναι το θέμα των χρηματοδοτήσεων, της ομηρίας των συμβάσεων, της ανεργίας.

Δεν είναι εύκολο όμως να αντέξεις και το υποκριτικό τεράστιο ενδιαφέρον των Πρετεντέρηδων και μερίδας του πολιτικού κόσμου για την οικονομική ζημιά εμπόρων και εργαζόμενων στις κατεστραμμένες εμπορικές επιχειρήσεις των μεγάλων αστικών κέντρων από τους βανδαλισμούς των τελευταίων ημερών.

Είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον τους, γιατί είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με αυτό που δείχνουν στην προδιαγεγραμμένη πορεία των συμβάσεων δεκάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων που οι συμβάσεις τους λήγουν τους επόμενους μήνες ή της ανεργίας που καλπάζει.

Επιστρέφουμε λοιπόν στη θεματολογία μας καθώς οι μέρες της δουλειάς μας τελειώνουν και η δημόσια παρουσία μας εδώ. Δεν ξεχνούμε τι έγινε αυτές της μέρες και βέβαια τι οδήγησε σε αυτό το ξέσπασμα οργής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: